beats by dre cheap

Uputstvo za korišćenje muškaraca

Svog muškarca od početka postavite na svoje mesto
Vaš  muškarac mora da zna da može biti srećan, samo ako se potpuno posvetio tome da vi budete srećni. Zato saznajte od vaših prijateljica šta je sve njihov muškarac učinio za njih i obavezno to sa preterivanjem i oduševljeno prepričajte svom muškarcu. Ako se oseti ugroženim, onda ste ovu tehniku izveli pravilno


Uvek negodujte kada traći vreme
Umesto što gleda kako drugi uspešni muškarci zarađuju novac, mnogo bi bolje bilo da i on sam nešto radi! Uostalom, ako ne gleda utakmice, neće ni moći da učestvuje u onim beskrajnim prepričavanjima sa društvom, zar nije tako? Kao što vidite, ova tehnika je višestruko korisna…

Razgradite njegove prirodne odbrambene mehanizme
Muškarci često odrastaju u suludom uverenju da su dominantan pol! Da biste ga što pre oslobodili tog nepotrebnog i opterećujućeg osećanja, ne prezajte da upotrebite ni najokrutnija sredstva: laskajte mu, podilazite, pa ako je neophodno čak mu recite da ga volite zbog njegove velikodušnosti i posvećenosti…
p.s. Istraživanja su pokazala da je ovo jedna od najuspešnijih metoda i da ćete uz pomoć nje postići željene rezultate u čak 104% slučajeva (mogućnost greške 4%)

Oslobodite ga privlačnih prijateljica
Kao što i same znate, lepe žene nekada znaju biti manipulativne, a to može vrlo negativno uticati na vašeg muškarca. Zato, ako je neka od njih u blizini vašeg muškarca, jasno mu stavite do znanja kakve su joj namere. U slučaju da on počne da vam priča o poverenju, uzvratite istom merom i recite mu da on mora imati poverenja u vašu odluku,  jer vi znate šta je najbolje za njega!

Vežite ga čvrsto za sebe
Kada ga društvo pozove na neko dešavanje, insistirajte da i vi krenete sa njima i ne izbegavajte da odgovarate na pitanja koja su upućena njemu. Ovo ga može privremeno udaljiti od vas, ali će vas na duge staze sigurno zbližiti, s obzirom da će ga društvo determinisati kao strano telo i trajno odbaciti.

Uvek ga proveravajte
Nemojte sedeti skrštenih ruku i čekati da vas muškarac slaže. Jer ko zna šta je sledeće?!  Stalno mu ponavljajte da je važno da vam uvek govori istinu, samo istinu, i ništa osim istine… Rezultati su krajnje efikasni, žene će mu se toliko smučiti da druge neće ni pogledati.

Pomozite mu da oseti grižu savesti
Ako ipak dopustite vašem muškarcu da izađe bez vas, jasno mu stavite do znanja da se osećate zapostavljeno, ali nikako to ne iskazujte direktno. Tako će on biti savršeno svestan koliko ste vi sjajni i spremni da se žrtvujete za njega.

Upoznajte ga sa  "ako me voliš.."  metodom
Stalno podižite njegovu spremnost da se stavi u službu vaših potreba koristeći sintagmu iz naslova. Ako vam muškarac prebaci da ga ucenjujete, silovito se, histeričnom reakcijom, obrušite na njegov nervni sistem. Može se desiti da se prestravi i pobegne od vas, ali takav muškarac vam i ne treba.

Razvijte mu emocijalnu inteligenciju
Neka vaš muškarac shvati koliko je važno da vam uvek govori i pokazuje da vas voli. Podstičite situacije da to što češće radi, a naročito u prisustvu drugih ljudi, jer će mu to pomoći da emotivno odraste i postane bolja osoba. A kada jednom dostigne nivo automatizma, onda će i njemu i vama sve biti lakše i lepše!

*NAPOMENA: Ako nekim izvanrednim spletom okolnosti poželite da vaš muškarac bude srećan, postupite suprotno priloženom upustvu.

Zlatokosa
http://jellenna1.blogger.ba
12/01/2010 19:45